At Work

Joanna Kotze på New York Live Arts, New York.
lör 9 sep  kl 19:00 - 19:50
Skillinge Teater
Möllevångsgatan 9, Skillinge, 27660

Bokningar

Joanna Kotze

Möt koreografen och Bessie-pristagaren [New York Dance and Performance ”Bessie” Award] Joanna Kotze på Österlen i höst. Tillsammans med Jonathan Allen (konstnär), Ryan Seaton (kompositör & musiker) och Netta Yerushalmy (dansare & koreograf) skapar de en interdisciplinär performance med titeln What we will be like when we get there  som har premiär i samband med New York Live Arts i mars 2018.

Konstnärerna utgår från platsen för att undersöka fysiska, emotionella och konstnärliga spektrum, samtidigt som de reflekterar över begär efter intimitet och större påverkan. Genom att fundera över både personliga utforskningar och den aktuella miljön, fokuserar arbetet på begär, brister, styrkor och fantasier.

Med två presentationer, en i början och en i slutet av deras konstnärliga residens vid MARC, skapar At Work  en unik glimt av en koreografisk process.
Vi rekommenderar att boka plats till båda presentationer, men det går bra att bara se en. Projektet presenteras av MARC och Simrishamns Riksteaterförening, i samarbete med Riksteatern, Riksteatern Skåne och Skillinge Teater.
Under båda evenemangen visas Jonathan Allens konstverk. Innan föreställningen bjuds på lättare mat och förfriskningar.

(Denna produktion hade tidigare titeln I love panoramas  vilket användes i bl.a. tryckta foldern.)

Läs mer på:
Joanna Kotze
MARC

Laddar Karta...

Boka biljett

Internetbokningen är nu stängd för detta evenemang. Ej avhämtade biljetter säljes i biljettkassan 20 minuter före föreställningen börjar (öppnar 1 timme före, endast Swish).