Logo Simrishamns RiksteaterföreningVinjettbild för Simrishamns Riksteaterförening
c/o Hagerman, Stenshuvud, 277 35 Kivik info@simteater.se

Detta är vår gamla sajt -
gå till den nya istället!

Program våren 2006

29 jan Inte mer än fullt, tack!
4 mars Det nya hembiträdet
11 mars Ankarets barn
16 mars ...efter Fredrik
2 april Vem har lurat barnen?
Med Kalle & Laleh
22 april Ninni i sandlådan
27 april Regeln och undantaget

Föreställningsfakta

Vem har lurat barnen?
INSTÄLLT !
pga sjukdom

Sön 2 april kl 18.30
Intim, Folkets Park, Tomelilla
Föreställningstid: Cirka 1 timme, ingen paus

Av och med: Kalle Haglund och Laleh Pourkarim
Produktion: Riksteatern JAM

 

Pjäsmaterial

Pressmatrial & bilder >>
Lalehs hemsida - lyssna och se videor

Vem har lurat barnen?

av och med Kalle & Laleh är tyvärr  INSTÄLLD !

Magisk musikpoesi med två av landets finaste artister. Kalle Haglund är svensk mästare i poetry slam och Laleh Pourkarim är musikbranschens mest tindrande stjärna.

Tillsammans ger de en unik föreställning med massor av hjärta. Lalehs säregna musik smälter samman med Kalles snirkliga ord. Tillsammans har deras historier skapat en kärleksfull och helt ärlig show som tar musiken och poesin till en ny nivå.

Riksteatern presenterar två fantastiska scenpersonligheter som gör en specialkomponerad och exklusiv föreställning om minnen och andra viktiga grejer.

Arrangemanget gör vi tillsammans med Tomelilla Teaterförening och vi har valt den underbara dansbanan Intim i rotundan i Folkets Park. Kom till Tomelilla så lovar vi er en oförglömlig kväll!
Om ni vill, kan ni se Kalle & Laleh på Ystads Teater kvällen innan.

Laleh Pourkarim

släppte våren -05 sitt debutalbum Laleh som fick en enorm respons. Singlarna Invisible (My Song), Storebror och Live Tomorrow går varma både på radio och i musikvideokanalerna.

1:a på P3 Tracks; vinnare av Aftonbladets Rockbjörnen - Årets Kvinnliga artist, Årets Nykomlig; P3 Guld - Årets Kvinnliga artist; Grammis Årets artist, Årets nykomling, Årets producent.

Nu vill hon utveckla sitt konstnärskap och testa något hon inte fått göra tidigare. Bort från stökiga och stora konsertlokaler med ölglasslammer och in på intima teaterscener där hon kommer att framföra helt nyinspelad musik.

Kalle Haglund

är spokenwordartisten som helt utan hjälp kan få världen att gunga . Han levererar personpolitisk slapstickpoesi som kan slå undan benen på andra men även sig själv. Hans poesi kan ses som rytmiska sånger utan gitarr, som träffsäkert dissekerar, vrider och vänder. Kalle Haglund blev utsedd till svensk mästare i Poetry slam i Göteborg, 2005. I denna föreställning har han utvecklat sin poesi till något alldeles extra.

© Munkawebb