Så sant som det är sagt

lör 23 nov  kl 19:00
Gladsax Medborgarhus
Gladsax bygata 40, Simrishamn, 27294

Bokningar

Så sant som det är sagt” är nyskapande berättarteater, som genom både komik, allvar och eftertanke framförs i direkt kontakt och dialog med publiken. Föreställningen väver ihop berättelser av ytterst olika härkomst och innebörd, som alla handlar om vårt förhållande till sanning och lögn.
Med sitt livfulla dramatiserande av historier, skrönor och kåserier står Maria Arnadottir ensam på scenen och bjuder in till en spännande berättarvärld i gränslandet mellan fantasi och verklighet, mellan sanning och lögn, mellan fakta och fiktion.

Föreställningen vann ”Publikens pris” (Publikumsprisen) på den internationella scenkonst- och berättarfestivalen WORDS i Helsingör, Danmark, i juni 2019.

I samarbete med Gladsax Lekplatsförening.
Kom redan 18:30 och ta med egen picknick att avnjuta innan teatern – fika bjuds i pausen!

Fakta

Maria Arnadottir
Längd 1,5 timme inkl paus
Pris 150 kr, Scenpass/Lekplatsföreningen 100 kr, unga 50 kr

Mer om Maria och pjäsen

Så sant som det är sagt är den tredje och sista delen i en trilogi fristående berättarföreställningar där Maria, ensam på scenen och utan scenografi eller andra hjälpmedel, skickligt väver ihop teater och berättarkonst. De två första föreställningarna är Det var som Fan och Kärlekens outgrundliga vägar, vilka har blivit mycket uppskattade och spelats väl över 100 gånger runtom i landet.

Maria Arnadottir är skådespelerska och regissör. Hon är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö och har varit anställd på bl.a. Malmö Stadsteater, Skånska Teatern, Moomsteatern, Örebro Länsteater och Västanå teater. Hon har även arbetad internationellt i Finland, Island, Danmark och Polen. De senaste åren har Maria turnerat runtom i landet med sina egna föreställningar, samt hållit kurser i ”Konsten att berätta”.

Laddar Karta...

Boka biljett

Internetbokningen är nu stängd för detta evenemang. Ej avhämtade biljetter säljes i biljettkassan 20 minuter före föreställningen börjar (öppnar 1 timme före, endast Swish).