Räven i den kolsvarta natten

lör 23 sep  kl 14:00 - 14:30
S:t Olofs Medborgarhus
Kapellgatan 7, Sankt Olof

Bokningar

Teater Pero

En varm och pyttelite otäck saga om att få komma in i värmen. I den kolsvarta natten söker alla små djur skydd för mörkret och kylan. Den ena efter den andra knackar på hos den snälla kaninen som släpper in alla små kompisar i sin lilla håla. Men då knackar det på dörren och den lilla rävungen står utanför och skakar…den har tappat bort sin mamma.

Detta är en alldeles underbar historia om att ta om hand varandra. Om att inte låta rädslan låsa någon ute. Om att omvärdera och innesluta. När den stora rävmamman tillslut dyker upp och är alldeles utom sig av oro blir även hon insläppt och glädjen vet inga gränser. Alla små djur får plats i rävmammans stora svans, ingen ska frysa och ingen ska vara rädd.

Samarrangemang med S:t Olofs Kulturförening.
Ingår i Kulturkullerbyttan – föreställningar för de yngsta i samarbete med Kulturskolan KPE, Musik i Syd, Kultur & Fritid mfl.

Regi: Peter Engkvist
På scen: 2 skådespelare.
Från 2 ½ år.
30 min

Laddar Karta...

Boka biljett

Internetbokningen är nu stängd för detta evenemang. Ej avhämtade biljetter säljes i biljettkassan 20 minuter före föreställningen börjar (öppnar 1 timme före, endast Swish).