Olydnad

fredag 24 november 2017 kl 19:00
Plats Teaterbiografen Grand


Olydnad

Riksteatern

Skulle du kunna vara olydig för att förändra något?

När Agneta Norberg fyller 80 år ställer hon till med kalas. Det enda hon önskar sig av sina nära och kära är pengar att betala sina böter med. För Agneta har varit olydig och brutit mot lagen. Det visar sig att det inte är första gången och inte heller den sista.

Vad får en människa att bli olydig? Vad är det som får människor att gå över en gräns för sin övertygelse? Vilka är dessa personer? Hur går det till? Hur känns det? Är det försvarbart i demokratins namn? Och var går din gräns? Olydnad baseras på insamlade autentiska berättelser från människor som varit olydiga.

Ingår i 3-årig serie med temat demokratins gränser.

Egna berättelser på Café Kagan

Innan föreställningen är du välkommen till Café Kagan kl 17:00 och lyssna på grannens olydigheter eller kanske du har en egen olydnadsbeättelse!
I samarbete med Österlen berättar. Läs mer på Facebook >>

Fakta

Skådespelare: Per Burell, Madeléne Evertsson, Nils Närman Svensson
Regi: Lisa Färnström
Scenografi, kostym: Emma Örn/ Bonthrop
Text: Eva-Maria Dahlin
Musikaliskt ansvarig: Shida Shahabi
Ljus/video: Johan Rödström
Mask: Linda Sandberg

Laddar Karta...

Boka och betala med Swish

Istället för att förköpa på Tickster så kan ni boka här nedanför och betala via Swish. Efter en stund får ni en bekräftelse per mejl. Bokade biljetter betalas i god tid innan via Swish 123-203 86 44.
OBS! Ange vilken föreställning som avses!

Internetbokningen är nu stängd för detta evenemang. Ej avhämtade biljetter säljes i biljettkassan 20 minuter före föreställningen börjar (öppnar 1 timme före, endast Swish).

Kommentarer inaktiverade.