Laika med Özz Nûjen

torsdag 7 oktober 2021 kl 19:00
Plats Kulturhuset Valfisken


Laika med Özz Nûjen

Han är här nu. Özz Nûjen i en smart, varm och rolig föreställning!

Någon, kanske Jesus, återvänder till jorden. Genom fönstret i baren där han blir stammis betraktar han människorna som passerar förbi; de som har och de som inte har, de som är inkluderade och de som står utanför.
Generöst och poetiskt predikar han med både humor och allvar om samhällets brister; ger en röst åt de som inte annars får utrymme att höras. I berättelserna vi får ta del av tar små underverk form. Kanske är det så, att det ryms ett mirakel i oss alla?

– Det är en föreställning där man kommer att få skratta. För kan man skratta åt eländet, ja då kan man också ta tag i eländet och lösa det, säger Özz Nûjen.

Pjäsen är skapad av den italienske skådespelaren och författaren Ascanio Celestini, som också regisserar Özz Nûjen i Riksteaterns uppsättning.
Ascanio Celestini ser världen från de förfördelades perspektiv och fångar publiken med sina beskrivningar av sociala och politiska orättvisor på ett sätt man inte kan värja sig emot. Som publik känner man hela tiden det underliggande allvaret samtidigt som man skrattar sig igenom föreställningen.

Fakta

Riksteatern
Medverkande: Özz Nûjen och Markus Räsänen på dragspel.
Av: Ascanio Celestini
Kompositör: Gianluca Casadei
C:a 1 timme 30 minuter, ingen paus
Pris: 150:-, Scenpass 100:-, unga 50:-

Spelas även i Tomelilla!
Fredag 8 oktober kl 19.00
Medborgarhuset, Smedstorp

Förköp på Tickster

Förköp gärna på Tickster (så minimerar vi köandet).Köp biljett på Tickster!


Laddar Karta...

Boka och betala med Swish

Istället för att förköpa på Tickster så kan ni boka här nedanför och betala via Swish. Efter en stund får ni en bekräftelse per mejl. Bokade biljetter betalas i god tid innan via Swish 123-203 86 44.
Ange vilken föreställning som avses.

Biljettyp Pris Platser
Ordinarie 150,00 kr
Medlem 100,00 kr
Unga 50,00 kr


Kommentarer inaktiverade.