Hur ska det gå?

lör 3 dec  kl 15:00 - 16:30
Kulturhuset Valfisken
Järnvägsgatan 2, Simrishamn

Möt den mästerliga berättaren Maria!

När Maria står ensam på Valfiskens scen, utan scenografi eller tekniska hjälpmedel, så blir det som alltid ett genuint, innerligt och personligt möte med publiken. Maria gör varje berättelse till sin egen och invävt i historierna hittar ni hennes tankar på olika små underverk i våra vardagliga liv, samt en hel del funderingar på universum, politiken, jämställdheten, rasismen och mycket annat.

Föreställningen består av olika berättelser, nya och gamla, komiska och vemodiga, sanna och påhittade. Somliga lockar till skratt, andra berör på djupet och även andra berättas helt enkelt för att de är goda historier. Där finns en modern fabel om en liten hares kamp mot ett lejon som är inspirerad av #metoo, ett kåseri över vad som bestämmer våra öden och en mustig – och nästan sann – berättelse om en elak styvmor i Ödeshög.

Info

Av och med Maria Arnadottir
1,5 tim inkl 15 minuter paus
Pris: 160:-, 110:- Scenpass, 60:- under 26 år.

Köp biljett på Tickster!

Om Maria Arnadottir

Maria Arnadottir är skådespelare, regissör och berättare, utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö. Hon är född och uppvuxen på norra Island, men har bott i Sverige hela sitt vuxna liv och står därför med ena foten på den isländska lavan och den andra i den skånska myllan. Hon har arbetat på bl.a. Malmö Stadsteater, Nya Skånska Teatern, Moomsteatern, Örebro Länsteater och Västanå teater.

De senaste åren har Maria drivit sin egen teaterproduktion. Hon har skrivit, spelat och producerat fyra olika helaftonsföreställningar med vilka hon turnerat land och rike runt och även gästspelat i Danmark, Norge och Finland. Föreställningarna har spelats närmare 200 gånger.

Laddar Karta...