Extra: Inför “Närheten”

fredag 12 april 2019 kl 17:00
Plats Södra Mellby kyrka


Extra: Inför "Närheten"

Nästa vår kommer Riksteaterns huskoreograf Tove Sahlin till Simrishamn med föreställningen Närheten. En speciell sak med föreställningen kommer att vara att värmen och kärnan i föreställningen förstärks med hjälp av ovanliga och vackra spelplatser.

I förarbetet inför Närheten har vi bett Tove Sahlin komma och ge smakprov i Södra Mellby kyrka!
Det kommer att bli en liten solodans tillsammans med en sångerska.
Efteråt bjuds på samtal i församlingshemmet intill.
Det är fri entré men boka din biljett här nedanför.
OBS! Detta är en extraföreställning som inte står i tryckta foldern.

Varmt välkomna!

Närheten, våren 2020

I Närheten undersöker Riksteaterns huskoreograf Tove Sahlin betydelsen av beröring och bristen på den samma. Alla människor kan känna ”hudhunger” – ett påtagligt behov av en annan människas närhet. Hur ska vi undvika att ängsligheten tar över i kölvattnet av metoo? Kanske måste vi lära oss hur vi kan beröra och beröras. En innerlig, bombastisk föreställning med rituella drag, som vill beröra på djupet.

 

Laddar Karta...

Boka och betala med Swish

Istället för att förköpa på Tickster så kan ni boka här nedanför och betala via Swish. Efter en stund får ni en bekräftelse per mejl. Bokade biljetter betalas i god tid innan via Swish 123-203 86 44.
OBS! Ange vilken föreställning som avses!

Internetbokningen är nu stängd för detta evenemang. Ej avhämtade biljetter säljes i biljettkassan 20 minuter före föreställningen börjar (öppnar 1 timme före, endast Swish).

Kommentarer inaktiverade.