Dödsdansen 3.0

fre 1 feb  kl 19:00
Folkhemmet Viljan
Hoby Kyrkplan, Östra Hoby

Bokningar

Teater Insite m.fl.

Vi bjuder nu in till en gemensam fest i det klassiska relationsdramat av August Strindberg. En plats från en svunnen tid väcks åter till liv i ett omslutande verk där gränsen mellan aktörer och publik suddas ut och en gemensam festmåltid dukas upp!

Tre skådespelare, en tekniker och en kock intar tillsammans med er i publiken festlokalen, där vi skapar Alice och Edgars silverbröllopsfest. Vi möter deras äktenskaps vedermödor och prövningar, rädslor och förhoppningar under kvällens gång. Berättelser kommer upp till ytan igen. De gamla invanda mönstren mellan Alice och Edgar bryts upp, ur sitt dödläge, när deras vän Kurt efter många års frånvaro anländer.

Som gäst till Alice och Edgars Silverbröllop tar ni med en gåva i form av en vegetabilisk ingrediens, som exempelvis ett knippe morötter, en handfull potatis eller en kålrot. Ingredienserna tillreds under dramats gång av en kock och kanske får ni också smaka…

Föreställningen kunde ses på Skillinge Teater i december – nu har ni åter chansen att vara med om denna fest. OBS! Begränsat antal platser så först till kvarn…

Dödsdansen är ett samarbetsprojekt mellan Teater Insite från Sverige, Teatergrad från Danmark och Teater TVAZZ från Färöarna.

Publikröster

”Alltså- detta med att vara med vid denna alldeles extraordinära föreställning Dödsdansen 3.0 är jag evigt tacksam över. Vilken upplevelse! Jag är totalt nockad. Måste ses och upplevas! -//- Bravo!”

“Om ni vill uppleva något helt nytt, något ni aldrig gjort tidigare då får ni inte missa detta. Jag är fortfarande helt tagen, chockad och lycklig.”

“Alltså shit! Jag sitter fortfarande här helt stum. Det var verkligen annorlunda. Så glad att jag gick. Så häftigt!”

Fakta

Längd: 2 timmar
Regi: Pelle Nordhøj Kann (Dk)
Dramaturg: Sosha Teperowska (Dk)
Medverkande: Gunnvá Zachariasen (Fo), Ulver Skuli Abildgaard (Dk), Matthias Hahne Thorbjörnsson (Sv).
Rumsdesign/Föreställningsteknik: Ilkka Häikiö (Sv)
Kock: Miia Suhonen (Sv)
Ansvarig producent: Erika Lundvall (Sv)
Konstnärlig ledare: Matthias Hahne Thorbjörnsson (Sv)

Trailer

Laddar Karta...

Boka biljett

Detta evenemang är fullbokat. Ej avhämtade biljetter säljes i biljettkassan 20 minuter före föreställningen börjar (öppnar 1 timme före, endast Swish).