Dansworkshop inför Shapes

måndag 16 september 2019 kl 19:00
Plats Kulturhuset Valfisken


Dansworkshop inför Shapes

Dansa med oss! Body Interference är en rörelse workshop som sätter nyfikenheten, glädjen och kroppens upplevelse i centrum. Här får ni möta medlemmar ur danskompaniet Memory Wax.
Du behöver ingen erfarenhet av dans. Vi arbetar utifrån gruppens egna förutsättningar och skapar tillsammans utifrån teman som vi arbetat med i verket Shapes.

Erbjudande:

  • Workshop och 2 biljetter! Ni workshopsdeltagare får 2 biljetter var till föreställningen Shapes samt gratis bussning från Simrishamn till och från föreställningen i Ystad.
  • Motprestationen är att ni skall delta i denna workshop, se föreställningen och i efterhand svara på en enkät. Vi vill med enkäten få en tydligare bild över hur vi kan utveckla dansen regionalt.
  • Ni godkänner att vi samlar in er mejladress för att kunna kommunicera med er och för att kunna skicka enkäten via mejl.
  • Annan publik som har biljett till Shapes men inte deltar i workshopen åker med gratis i bussar i mån av plats. Anmälan krävs till Simrishamns Riksteaterförening
  • Anmälan till workshop senast 9 september via mejl info@simteater.se eller via bokningen nedan.

 

 

Laddar Karta...

Boka

Internetbokningen är nu stängd för detta evenemang - välkommen till biljettkassan (öppnar 1 timme före föreställningen börjar)!

Kommentarer inaktiverade.