Dansworkshop inför Shapes

måndag 16 september 2019 kl 19:00
Plats Kulturhuset Valfisken


Dansworkshop inför Shapes

Dansa med oss! Body Interference är en rörelse workshop som sätter nyfikenheten, glädjen och kroppens upplevelse i centrum. Här får ni möta medlemmar ur danskompaniet Memory Wax.
Du behöver ingen erfarenhet av dans. Vi arbetar utifrån gruppens egna förutsättningar och skapar tillsammans utifrån teman som vi arbetat med i verket Shapes.

Erbjudande:

  • Workshop och 2 biljetter! Ni workshopsdeltagare får 2 biljetter var till föreställningen Shapes samt gratis bussning från Simrishamn till och från föreställningen i Ystad.
  • Motprestationen är att ni skall delta i denna workshop, se föreställningen och i efterhand svara på en enkät. Vi vill med enkäten få en tydligare bild över hur vi kan utveckla dansen regionalt.
  • Ni godkänner att vi samlar in er mejladress för att kunna kommunicera med er och för att kunna skicka enkäten via mejl.
  • Annan publik som har biljett till Shapes men inte deltar i workshopen åker med gratis i bussar i mån av plats. Anmälan krävs till Simrishamns Riksteaterförening
  • Anmälan till workshop senast 9 september via mejl info@simteater.se eller via bokningen nedan.

 

 

Laddar Karta...

Boka och betala med Swish

Istället för att förköpa på Tickster så kan ni boka här nedanför och betala via Swish. Efter en stund får ni en bekräftelse per mejl. Bokade biljetter betalas i god tid innan via Swish 123-203 86 44.
OBS! Ange vilken föreställning som avses!

Internetbokningen är nu stängd för detta evenemang. Ej avhämtade biljetter säljes i biljettkassan 20 minuter före föreställningen börjar (öppnar 1 timme före, endast Swish).

Kommentarer inaktiverade.