Danstapas!

onsdag 31 januari 2018 kl 19:00
Plats Kulturhuset Valfisken


Danstapas!

Smaka på några bitar modernt, en bit street, något kryddigt, något gott, något flottigt, något rått. Danstapas! består av tre soloverk med enkel teknik, följt av ett givande publiksamtal. Tre erfarna koreografer verksamma i Sydsverige som var och en visar upp en del av sitt dansuniversum.

I samarbete med Danscentrum Syd och VASS – Scenkonst som vågar.

Erbjudande: Gå 2 betala för 1 !

Koreograferna

Ingrid Rosborg

BLACK WHITE LIGHT BRIGHT
Allt är inte vad det ser ut att vara. Man tror något utifrån vad man varit med om tidigare. Men det loopar, byter bana, bryter och förvandlas till något annat. Våra förväntningar och förutfattade meningar bygger på kontraster, samtidigt som allt utvecklas, rör på sig.

Maria Naidu

GOLDEN
Ett koreografiskt partitur för en brunhyad svensk dansare. En kroppslig manifestation inspirerad av 70 talets discokultur för rätten att ta plats. Samtidigt utforskas hur röst och rörelse i relation och samverkan påverkar varandra och stimulerar till nya uttrycksformer.

Viktor Fröjd

WELCOME TO MY HOUSE
En människa består av olika delar – och ni vet hur det är, de hänger inte alltid ihop. Viktor Fröjd ritar en karta över sina olika delar. Det handlar om att ta streetdans in i det konstnärliga och tillbaka igen. Om att våga röra sig som man vill. Det finns en skörhet i att bygga.

Erbjudande: Gå 2 betala för 1 !

Laddar Karta...

Boka och betala med Swish

Istället för att förköpa på Tickster så kan ni boka här nedanför och betala via Swish. Efter en stund får ni en bekräftelse per mejl. Bokade biljetter betalas i god tid innan via Swish 123-203 86 44.
OBS! Ange vilken föreställning som avses!

Internetbokningen är nu stängd för detta evenemang. Ej avhämtade biljetter säljes i biljettkassan 20 minuter före föreställningen börjar (öppnar 1 timme före, endast Swish).

Kommentarer inaktiverade.