Logo Simrishamns RiksteaterföreningVinjettbild för Simrishamns Riksteaterförening
c/o Hagerman, Stenshuvud, 277 35 Kivik info@simteater.se

Detta är vår gamla sajt -
gå till den nya istället!

Program hösten 2006

Lör 16 sep Det var det fräckaste!
Tis 3 okt Jeerkmania
Lör 7 okt Sov du?
Tor 12 okt Blixtrevision i Eninge
Ons 25 okt Lille Eyolf
Lör 11 nov Mormor och morfar och monster
Tor 16 nov Romeo & Julia
Lör 25 nov Trevligt och bra
med Åsa & Gertrud
   
Andra teaterföreningar

Föreställningsfakta

Jeerkmania

Tis 3 okt kl 19.00
Grand


Längd: 40 min
Medverkande: Thomas Bergstig,
BoBo Eriksson, Johan X:et Erixzon,
Johan Regnell och Niklas Karlsson

Jeerk

Pjäsmaterial

Jeerk >>
Pressbilder >>

Jeerkmania

JEERK - gruppen som med sin unika talang för rytmer och musik får hela Sverige att svänga.

Ni har bl.a. sett dem på Allsång på Skansen, Melodifestivalen och även ScenÖsterlens stödgala. Pop, hiphop/R´n B, rock eller jazz - det finns inga gränser! Det görs rytmer med kulspetspennor, zippotändare, flaskor, hockeyklubbor och regntunnor - allt framfört med en stor portion humor och personlighet.
Ingår i salto!-festivalen

Jeerk

JEERK såg dagens ljus för c:a tre år sedan, då de fem medlemmarna slog sina överhettade hjärnor ihop för att komma fram till vad de egentligen hade för kvaliteter och hur de skulle kunna sammanfoga dessa till en fungerande enhet. Resultatet blev en c:a 50 minuter lång promotion-show som spelade två kvällar på Pusterviksteatern i Göteborg.

Därefter följde ett halvårs arbete för att konceptera The JEERK Show, som hade urpremiär på Varbergs teater sommaren 2003. Ett antal TV-framträdanden, bl. a. i Allsång på Skansen och Lill-Babs jubileumsprogram, gav ringar på

vattnet och efter ett års kringresande i egen regi plockade Riksteatern upp showen och sände iväg den på en bejublad Sverigeturné från Kiruna till Ystad.
Hemkomna därifrån var det dags för nästa stora utmaning – en tvåakters mastodontföreställning på Göteborgsoperan. Overload spelade fyra kvällar för fulla hus och gav JEERK en bra grogrund för att fortsätta verksamheten.

För stunden har JEERK slutfört en ny krogshow på Trädgår´n i Göteborg. Den 11 mars såg ni förmodligen dem på Scandinavium som mellanakten i melodifestivalen i Göteborgs deltävling.

© Munkawebb