Logo Simrishamns RiksteaterföreningVinjettbild för Simrishamns Riksteaterförening
c/o Hagerman, Stenshuvud, 277 35 Kivik info@simteater.se

Detta är vår gamla sajt -
gå till den nya istället!

Program våren 2005

14 feb Puder
17 feb Ängelen
23 feb Folk & fä
12 mars Kärlek extra allt
19 mars Den långa vägen till nu
16 april Klä på klä av
9 april Våra föräldrars sexuella neuroser
Andra teatrars program

Föreställningsfakta

Kärlek extra allt

Lör 12 mars kl 20.00
Benká Di
Föreställningstid: ca 1 timme, ingen paus

Medverkande: Isabel B Reboia och Mikael Wranell
Regi: Farnaz Arbabi
Musik: Magnus Tingsek
Scenografi och kostym: Jenny Kronberg
Textförfattare: Nabila (artist), Johannes Anyuru (poet), Timbuktu (artist), Ali Esbati (f.d. ordförande Ung Vänster), Daniela Kullman (dramatiker), Laleh P (artist), Joanna Rytel (konstnär), Sara Stridsberg (journalist, författare) och Anna Vnuk (koreograf, dansare).
Produktion: Riksteatern/JAM
Samarr: Ungdomes Hus

Pjäsmaterial

Pressmatrial & bilder >>

Kärlek extra allt!

En hyllning till kärleken i alla dess former


Kärlek Extra Allt! är en massa sköna personer som jamat loss kring kärlek med målet att göra summan av olyckliga själar i världen lite mindre. För att bringa lite reda i oredan och ge oss något att hålla oss i när det blåser kallt.

Kärlek extra allt! är en feelgood-musikteater-föreställning om det finaste vi vet. En livs levande textsamling, fast live och direkt, inbäddad i en skön atmosfär, härlig livemusik och massor med omtanke. Ni kommer att möta både myspys och oledolycka med specialskrivna texter från några av Sveriges mest spännande författare, poeter och artister.

Timbuktu, Anna Vnuk och Ali Esbati med flera har specialskrivit texter för skådespelarna Isabel B Reboia och Mikael Wranell och musikern Magnus Tingsek. Tillsammans med regissören Farnaz Arbabi har de kokat ihop något superspeciellt. De ser till att ni kommer känna er avslappnade, omhändertagna och lyckobubbliga när ni traskar vidare ut i vinterkylan.

- I en värld full av krig, miljöförstöring och förtryck kände vi att det var hög tid att bjussa på något riktigt mysigt och vackert för alla urbota romantiker som fortfarande tror på hjärtats makt och kärlekens kraft att förändra, säger Farnaz Arbabi som regisserar världens förmodligen viktigaste föreställning.

© Munkawebb