Logo Simrishamns RiksteaterföreningVinjettbild för Simrishamns Riksteaterförening
c/o Hagerman, Stenshuvud, 277 35 Kivik info@simteater.se

Detta är vår gamla sajt -
gå till den nya istället!

Program våren 2006

11 jan Doktor Glas (resa Ystad)
18 feb Hela Natten Lång
6 mar Vi som fortfarande lever
31 mars En helt vanlig diskbank
13 april Den polske rörmokaren
19 april Oscar o den rosa tanten
29 april Drottningen och kocken
 
Andra teaterföreningar
Tidigare säsongers program

Föreställningsfakta

Hela Natten Lång

Söndag 18 feb 14.00
Galleri Valfisken
Föreställningstid: 40 min
Målgrupp: 3-7 år

Medverkande: Ed Damron och Vidisha Mallik
Regihjälp: Mario Gonzalez
Musik: Hugh Chandler

Expressteatern

Pjäsmaterial

Expressteatern >>

Hela Natten Lång

Om väntan och längtan för barn och vuxna från 3 år

Imorgon fyller Olga år. Hon är fylld av förväntan och spänning inför den stora dagen. Bobby ska väcka henne med tårta och present. Han är mycket hemlighetsfull. Det prasslas, smygs och dekoreras, och Bobby får ta till allehanda knep för att hålla Olgas nyfikenhet på avstånd. Födelsedag ska det bli, om bara Olga kunde somna först!

Den 4 mars 2006 hade Expressteatern premiär på föreställningen Hela Natten Lång på egen scen i Malmö. Hela Natten Lång berättas med mimik, komik och akrobatik av clownerna Bobby & Olga.
Clownerna Bobby & Olga spelas av Ed Damron och Vidisha Mallik.

Press

Det här är inte bara en berättelse att känna igen sig i och fnissa åt, det här är en historia som in i minsta detalj blir en imponerande och underhållande uppvisning i clownkonster, akrobatik, mim och jonglering. Skådespelarna och mimartisterna Vidisha Mallik och Ed Damron visar än en gång att de lekande lätt och imponerande samspelt kan förvandla vardag till cirkus och tvärtom.

Skånska Dagbladet

Expressteatern

I Expressteaterns föreställningar kan en gest eller rörelse säga mer än ett ord. Expressteatern vill skapa en teater som är enkel och direkt, som synliggör människans drömmar och känslor. Gruppen är fascinerad av tystnaden, den som finns innanför och bortom orden och arbetar ofta influerad av de fysiska teatertraditionerna såsom mim, clown och maskspel.

Expressteatern bildades 1986 i Paris och har sedan dess skapat 21 föreställningar mestadels för barn och unga. Expressteatern spelar numera på egen scen för malmöpubliken och turnerar flitigt i regionen.

© Munkawebb