Logo Simrishamns RiksteaterföreningVinjettbild för Simrishamns Riksteaterförening
c/o Hagerman, Stenshuvud, 277 35 Kivik info@simteater.se
Föreställningar Biljetter Medlemskap Kontakt Länkar Hem

Avgifter 2015

Ordinarie

120 kr

Familjemedlem
skriven på samma adress

80 kr

Barn, ungdom
t.o.m. 25 år

50 kr

Interna sidor

  • Medlemssidan
    Bara till för dig som är medlem med utförligare förhands- och specialinformation: förslag på föreställningar, översikt över året samt formalia som styrelsens protokoll och årsmöteshandlingar. (Lösenordskyddad: saknar du det, kontakta Jacob 0414-21166).
  • Styrelsesidan Lösenordskyddad avdelning för styrelsen med blanketter, mallar, checklistor, budget, scheman etc. (Inte så hemlig men överflödigt att ligga offentligt.)

Medlemskap

Varför bli medlem?

  • Stödja året-runt-kulturen på Österlen

  • Information direkt hem i brevlådan samt ett speciellt e-nyhetsbrev.

  • Rabatt 20-50 kr per biljett

  • Förmånskortet Scenpass Sverige med rabatt på över 30 teatrar och dansscener runt om i landet, med c:a 3500 arrangemang årligen hos andra Riksteaterföreningar!

Anmäl dig i samband med en föreställning eller nu direkt på Riksteaterns specialsajt scenpass.nu! Årsavgiften gäller från anmälningstillfället och ett år framåt.


Om Simrishamns Riksteaterförening

När svalorna har flyttat vidare, ser Simrishamns Riksteaterförening till att alla "stann- och strykfåglar" kan uppleva scenkonst här hemma på Österlen. Året runt arrangerar föreningen föreställningar med teater och dans för både vuxna och unga i Simrishamn. Vi är en ideell förening med 80 år på nacken och ingår bland Riksteaterns mer än 230 arrangörsföreningar.
Allt arbete gör medlemmarna av ren lust och sisu.
Bli medlem du också!

Medlemskortet Scenpasset

Scenpasset kan bara medlemmar i Riksteaterns teaterföreningar få. Därför fungerar det även som ett medlemskort i din teaterförening. När du anmäler dig, anger du att du ska bli medlem i Simrishamns Riksteaterförening. Detta står sedan på ditt Scenpass.

Två olika nyhetsbrev

Vi har två olika nyhetsbrev: ett för alla och ett medlemsbrev.

Allmänna: att starta prenumeration på vårt e-nyhetsbrev är inte samma sak som att anmäla sig som medlem. Man måste inte vara medlem för detta nyhetsbrev. (Men det underlättar! Skämt åsido, anser vi att vi inte har råd att vara snåla så vi förlitar oss på ert stöd).

Medlemmar: givetvis får alla medlemmar med e-post automatiskt nyhetsbrevet liksom det speciella medlems-ebrevet.

© Munkawebb